Ronde 2, ook teams 1 en 3 zijn los

Nadat vorige week teams 2, 4 en 5 van start zijn gegaan in de voorjaarscompetitie van 2020, zijn nu ook teams 1 en 3 begonnen.

Team 1 speelde afgelopen vrijdag centre court in Dorpshuis de Parel in Rossum tegen het 3e team van JCV uit Vught. Team 1 kwam uit met Marcel Wijgerse, Alexander Heil en nieuwe aanwinst Robin van Wijnen. De tegenstand was groot vanuit het Vugtse team, maar de Rossumse spelers hebben zich niet eenvoudig de punten af laten nemen. Van de 10 wedstrijden deze avond waren er voor 4 partijen de maximale 5 sets nodig om tot een beslissing te komen. Alexander won 2 van zijn enkelpartijen, Marcel voegde hier 1 punt aan toe. Nieuwkomer Robin speelde niet onverdienstelijk maar wist nog geen punten te behalen. Eindstand 3-7 in het voordeel van JCV.

Team 2 mocht ook thuis spelen, zij kregen de heren van Attaque 2 uit Sint-Oedenrode op bezoek. Anita Leemans, Ton Gil en nieuwkomer voor onze club Erik Vink speelden stabiel. Met weinig omhaal werden de winstpunten binnengehaald. Hoewel Anita slechts 1 punt wist bij te schrijven op het bord, won Ton 2 van zijn enkelpartijen. Erik bewees een goede aanwinst te zijn voor het team, hij won alle 3 zijn enkelpartijen. Met het dubbel als bonuspunt behaalde team 2 een overtuigende winst met 7-3 als eindstand.

Tenslotte trad team 3 aan in het thuishonk. Het team komt uit in de 5e klasse van de NTTB competitie en hadden vanavond team 6 van LUTO als tegenstanders. Gertjan Vervoort, Ruud van Osch en Jelmer aan den Toorn ontvingen hun tegenstanders voor een zakelijke wedstrijd. Hoewel de tegenstanders helemaal vanuit Tilburg naar Rossum waren gekomen, kregen ze niet veel speeltijd. In 3 of 4 sets werden de partijen beslist, de meesten in het voordeel van de Rossumers. Gertjan en Ruud wonnen al hun enkelpartijen, Jelmer voegde hier nog 1 punt aan toe. Met 7-3 winst maken de heren een goede start in deze ronde van de competitie.

Rotac ’82 1 – JCV 3 – 3-7

Rotac ’82 2 – Attaque 2: 7-3

Rotac ’82 3 – LUTO 6: 7-3

Hooghei 3 – Rotac ’82 4 : 6-4

Never Despair 13 – Rotac ’82 5: 6-4

Geef een reactie