Voorlaatste ronde

Afgelopen week speelden alle teams uit, team 1 mocht de kansen beproeven tegen het 1e team van Kruiskamp 81 uit ’s-Hertogenbosch.

Marcel Wijgerse, Antoinette Lacet en Nelson Cheung moeten alle kansen nu aangrijpen om dit seizoen in de 2e klasse te kunnen blijven. Helaas hebben de afgelopen 2 weken de resultaten daartoe niet meegeholpen.

Ook vrijdag was het een zware avond. De directe concurrent Kruiskamp speelde erg sterk. Hoewel voor veel partijen een extra set nodig was om tot beslissing te kunnen komen, wisten de Rossumse spelers slechts 2 partijen te winnen. Alleen Marcel en Antoinette wonnen ieder één van de enkelpartijen. Vorige week bood de puntenverdeling in de poule nog hoop voor een wat hogere plaats, maar aan de vooravond van de laatste wedstrijd van dit seizoen lijken de kansen erg klein voor het 1e team.

Alle uitslagen op een rij:

Kruiskamp 81 1 – Rotac ’82 1: 8-2

JCV 6 – Rotac ’82 2: 7-3

Always Fair 2 – Rotac ’82 3: 8-2.

Geef een reactie