Team 1 kan nog niet doorpakken

Afgelopen donderdag speelde team 1 tegen het eerste team van Luto uit Tilburg. Na het matige resultaat was het ook vanavond niet de avond van team 1. Marcel Wijgerse, Antoinette Lacet en Nelson Cheung wisten geen vuist te maken tegen de tegenstanders uit Tilburg. Doordat Nelson 1 van zijn enkelpartijen wist te winnen werd de einduitslag 1-9. Met nog 2 wedstrijden te gaan is het even flink werken voor team 1 om degradatie te voorkomen. Met maar 8 punten verschil tussen de nummer 1 en de nummer 6 in de poule, is er gelukkig nog van alles mogelijk.

Vrijdag was het de beurt aan team 2 en 3 om de thuisplaat te bespelen. Team 2 trad aan tegen PJS 2 uit Vught. Ondanks dat de tegenstander niet meedoet in de bovenste helft van de poule, wisten de spelers toch flink tegenstand te bieden aan het Rossumse team, dat momenteel de 2e plaats in de poule heeft ingenomen. Robin van Wijnen, Anita Leemans en Ruud van Osch hebben uiteindelijk de punten eerlijk verdeeld, Robin wist 2 van zijn enkelpartijen te winnen, Anita en Ruud voegden daar ieder nog 1 punt aan toe. De dubbel bleek weer een belangrijke partij, door deze in het Rossumse kamp te houden bleef team 2 nu ook weer ongeslagen. Einduitslag 5-5.

Tenslotte kwam team 3 aan slag tegen het 4e team van Return uit Oss. Wim Dubach, Gerdy van Oss en Jelmer aan den Toorn waren gebrand om na het verlies van vorige week wat punten goed te maken. Gerdy mocht zich “woman of the match” noemen en sloot al haar enkelpartijen in winst af. Jelmer voegde hier 2 punten aan toe. Wim won 1 van zijn enkelpartijen en samen met Jelmer het dubbel. Einduitslag kwam uit op 7-3.

Hierbij alle uitslagen op een rij:

Rotac ’82 1 – Luto 1: 1-9

Rotac ’82 2 – PJS 2: 5-5

Rotac ’82 3 – Return Oss 4: 7-3

Geef een reactie