Team 1 in benarde positie.

Het einde van het seizoen is al weer in zicht, en dat is te merken aan het spel. Er wordt gespeeld op het scherpst van de snede, want niemand wil nu nog punten inleveren. Helaas was dat afgelopen vrijdag wel het geval voor team 1. Thuis in Dorpshuis de Parel namen Marcel Wijgerse, Antoinette Lacet en Nelson Cheung het op tegen de spelers van team 2 van Renata uit Eindhoven.

Renata, als directe concurrent, is na de winst op Rotac 1 doorgeschoven naar de tweede positie in de poule. Met maar 1 punt verschil op Rotac is in de laatste 3 wedstrijden alles nog mogelijk. Afgelopen week wist alleen Nelson Cheung zijn inspanningen te verzilveren naar winstpunten, hij won 2 van zijn enkelwedstrijden. Marcel en Antoinette wisten helaas het spel niet naar hun hand te zetten en voegden geen punten meer aan het geheel toe. Einduitslag: 2-8.

De overige uitslagen op een rij:

Irene 5 – Rotac ā€™82 2: 4-6

OTTC 5 – Rotac ā€™82 3: 8-2

Taverbo/Sabo 9 Rotac ā€™82 4: 7-3.

Geef een reactie