3x winst voor Rotac ’82

Afgelopen week was het tijd van de 6e speelronde van NTTC competitie. Met 3 teams thuis was het volle bak in Dorpshuis de Parel in Rossum.

Team 2 speelde deze avond centre court, Ton Gil, Robin van Wijnen en Anita Leemans traden aan tegen het 2e team van Attaque uit Sint Oedenrode. Anita werd woman of the match, ze won al haar enkelpartijen. Slechts 1 partij had ze de maximale 5 sets nodig om tot winst te komen, haar andere twee enkelpartijen won ze in de minimale 3 sets. Robin voegde hier 2 punten uit zijn enkelpartijen aan toe. Samen met Anita waren zij ook het winnende team in de dubbelpartij. Helaas is Ton dit seizoen, herstellende van blessure, nog niet in zijn gebruikelijke vorm gekomen, hij wist geen punten toe te voegen aan het scorebord.

Einduitslag: 6-4.

Voor team 3 traden Wim Dubach, Gerdy van Oss en Gerard van Rossum aan voor de returnwedstrijd tegen JCV 8 uit Vught. De Rossumse spelers moesten in de eerste ronde tegen dit team nog genoegen nemen met een 5-5 gelijkspel, deze ronde wisten zij met winst af te sluiten. Wim en Gerdy speelden stabiel, ieder wisten zij 2 van de 3 enkelpartijen te winnen. Bij de dubbelpartij kwam het team uit Vught amper aan bod, ook deze wedstrijd werd als winst bijgeschreven voor team 3. Tenslotte wist veteraan Gerard het laatste punt toe te voegen aan het scorebord.

Einduitslag voor team 3: 6-4.

Het laatste team dat de tafels mocht vullen deze avond was team 4. Zij speelden een derby tegen de geel/zwarte collega’s uit Heerewaarden, HTTC team 2. Gera van Veen, Dado Bala en Arnold Grandia hadden de taak om het team naar de bovenste helft van de poule te loodsen. Ook bij team 4 was de girlpower duidelijk aanwezig, Gera won namelijk al haar enkelpartijen. “Stayer” Dado voegde hier nog 2 punten aan toe. Gera en Dado bleken ook samen een goed duo en behielden het punt van de dubbelpartij aan de Rossumse kant van de sluis. Helaas heeft Arnold zijn vorm dit seizoen nog niet gevonden, hij wist geen punten toe te voegen. Ook team 4 sloot de avond af met 6-4 winst.

Alle uitslagen op een rijtje: 

Rotac ’82 2 – Attaque 2: 6-4

Rotac ’82 3 – JCV 8: 6-4

Rotac ’82 4 – HTTC Heerewaarden 2: 6-4.

Geef een reactie