Ronde 2

Voor de 2e ronde van dit seizoen traden teams 2 en 3 aan voor een ronde thuis-competitie.

Voor team 2 speelden Robin van Wijnen, Anita Leemans en Ruud van Osch tegen het 5e team van Irene uit Tilburg. De punten werden eerlijk tussen de twee teams verdeeld. Niet alleen aan de einduitslag maar ook aan het aantal sets was te zien dat de teams aan elkaar waren gewaagd. Slechts 2 partijen werden afgerond in het minimale aantal van 3 sets. Maar liefst 4 wedstrijden werden beslist in de maximale 5 sets en nog eens 4 wedstrijden in 4 sets.
Robin en Anita wisten naast de dubbelpartij ook ieder 2 enkelwedstrijden te winnen. Ruud kon hier helaas niets meer aan toevoegen.
Einduitslag: 5-5.

Team 3 kwam uit tegen het 5e team van OTTC uit Oss. Jelmer aan den Toorn, Bert van den Bighelaar en Wim Dubach hadden ook een flinke kluif aan de spelers uit Oss, die met 1 invaller hun team compleet moesten maken om met 3 man in Rossum te kunnen verschijnen.
Ook team 3 had verschillende 5-setters nodig om tot een beslissing te komen. Wim werd uiteindelijk “man of the match” en won al zijn enkelpartijen, Jelmer voegde nog 2 punten aan het totaal toe. Helaas kon Bert niet zijn stabiele spel tot winstpunten omzetten.
Einduitslag: 5-5.

Alle uitslagen op een rijtje:
Renata 2 – Rotac ’82 1: 6-4
Rotac ’82 2 – Irene 5: 5-5
Rotac ’82 3 – OTTC 5: 5-5
Kruiskamp 81 5 – Rotac ’82 4: 4-6

Geef een reactie