Ruime winst voor team 1

Vrijdag was het een vol huis in Dorpshuis de Parel. Teams 1, 3 en 5 speelden thuis.

Team 1 weet de koppositie te versterken in eigen huis. Zij speelden afgelopen vrijdag tegen het 4e team van Budilia uit Budel. De tegenstanders kwamen van ver, maar wisten maar 1 puntje af te snoepen van de Rossumse spelers.
Marcel Wijgerse, Antoinette Lacet en Nelson Cheung speelden erg sterk. Alleen Nelson moest één van zijn enkelpartijen afgeven aan de tegenstanders. Zowel Marcel als Antoinette wonnen al hun enkelpartijen. Door deze monsteroverwinning loopt het eerste team uit in de poule en staat inmiddels 13 punten los van de nummer 2. Als team 1 dit goede spel weet door te zetten, staat volgens seizoen hopelijk terugkeer in de 2e klasse op het programma.

Team 3 kwam deze avond uit tegen het 8e team van JCV. De tegenstanders uit Vught hadden maar 1 speler die het Ton Gil, Ruud van Osch en Gerard van Rossum moeilijk wist te maken. Zowel Ton, Ruud en Gerard wonnen 2 van de 3 enkelpartijen. Omdat ook de dubbelpartij in Rossumse handen bleef was de overwinning een feit met een 7-3 uitslag. Team 3 kon de overwinning goed gebruiken. Zij zullen de laatste wedstrijden van dit seizoen nodig hebben om uit de gevarenzone te komen en te kunnen eindigen in de bovenste helft van de poule.

Tenslotte kwam team 5 aan slag in Rossum. Zij wisten helaas geen winst op het bord te schrijven. Dado Bala, Gera van Veen en Ricardo van Luin namen het op tegen het 7e team van OTTC uit Oss. Dado won 2 van zijn enkelpartijen en Gera 1. Helaas wist Ricardo geen punt toe te voegen. Dado en Gera bewezen zich in hun dubbelspel en sleepten dat punt ook nog binnen. Einduitslag voor team 5: 4-6 verlies. Team 5 weet zich met deze uitslag vooralsnog keurig te handhaven in het midden van de poule.

Alle uitslagen van aflopen week op een rij:
Rotac ’82 1 – Budilia 4: 9-1
Never Despair 7 – Rotac ’82 2: 5-5
Rotac ’82 3 – JCV 8: 7-3
TaverboSabo 7 – Rotac ’82 4: 6-4
Rotac ’82 5 – OTTC 7: 4-6.

Geef een reactie