De laatste loodjes

Afgelopen vrijdag was het de beurt aan teams 4 en 5 om het thuishonk te verdedigen.

Team 4 speelde met Bert van den Bighelaar, Gerdy van Oss en Jelmer aan den Toorn tegen de kampioenen van hun poule, Een en Twintig 4 uit Beek en Donk.
Bert begon de avond verrassend en won zijn eerste partij van de tot op heden ongeslagen Paulos Kallah. Gerdy wist ook nog een punt uit een enkelpartij te scoren en samen met Jelmer kwam door winst van de dubbelpartij het derde punt op het scorebord.
Ondanks dat er gestreden werd tegen de zwaarste tegenstander in de poule, hielden de Rossumse spelers toch 3 puntjes in eigen huis. 3-7 verlies werd de einduitslag.

Team 5 kwam uit met Dado Bala, Ricardo van Luin en Arnold Grandia. Zij speelden tegen het 11e team van Never Despair uit Den Bosch.
Dado begon de avond veel belovend, hij won zijn eerste winstpartij van Nard Elfers. Helaas bleven na dat punt de winners uit. Hoewel de dubbelpartij gespeeld door Dado en Arnold nog erg spannend was, wisten zij na 5 sets helaas geen punt te pakken.
Einduitslag werd 1-9 verlies. Team 5 staat op de vooravond van het einde van het seizoen op een keurige3e plaats van de poule. Het ziet er nu naar uit dat aan die stand niet veel meer zal kunnen veranderen.

Alle uitslagen van afgelopen week:
JCV 4 – Rotac ’82 1: 0-10
Asio 1 – Rotac ’82 2: 1-9
NTTV 2 – Rotac ’82 3: 10-0
Rotac ’82 4 Een en Twintig 4: 3-7
Rotac ’82 5 – Never Despair 11: 1-9.

Geef een reactie