Vol huis

Het was weer een vol huis in Dorpshuis de Parel. De eerste 3 teams van Tafeltennisvereniging Rotac ’82 speelden thuis.

Het eerste team, met Marcel Wijgerse, Antoinette Lacet en Nelson Cheung, speelde sterk tegen het 4e team van JCV uit Vught.
Marcel en Antoinette schreven al hun enkelpartijen op hun naam. Ook de dubbelpartij werd met weinig tegenstand in 3 sets op het Rossumse scorebord bijgeschreven.
Aan het einde van de avond leek het team uit Vught op stoom te komen en gaf het wat meer tegengas. Alleen Nelson moest hierdoor een partij afgeven. De eindstand: 9-1 winst voor Rossum.

Het tweede team kwam vanavond uit tegen het eerste team van Asio uit Haaften. Gertjan Vervoort, Anita Leemans en Robin van Wijnen speelden stabiel, de meesten van de partijen kwamen in 3 of 4 sets in Rossumse handen, hoewel ieder van de spelers er ook een taaie pot tussen had zitten. Anita werd woman of the match en won al haar enkelpartijen, Gertjan en Robin voegden er ieder 2 aan toe. Met de dubbelpartij als bonuspunt werd het 8-2 winst voor het Rossumse team.

Op de laatste tafel kwam team 3 thuis uit tegen NTTV 2 uit Nuland. Ruud van Osch, Henry Cheung en Gerard van Rossum maakten helaas geen goede beurt tegen hun directe concurrent in de competitie. Ruud en Henry wisten ieder nog een punt binnen te sprokkelen. Doordat de overige partijen werden verloren, bleef het aan puntentotaal daarbij. 2-8 nederlaag voor team 3.

Alle uitslagen op een rij:
Rotac ’82 1 – JCV 4: 9-1
Rotac ’82 2 – Asio 1: 8-2
Rotac ’82 3 – NTTV 2: 2-8
Eenentwintig 4 – Rotac ’82 4: 0-10
Never Despair 11 – Rotac ’82 5: 7-3.

Geef een reactie