Ruime winst team 1

Afgelopen vrijdag waren het teams 1 en 3 die thuis aan de slag mochten voor de 5e speelronde van de najaarscompetitie 2018.

Team 1 is bezig met een soeverein seizoen, met 4 speelronden gespeeld staan zij met 33 punten bovenaan in de poule. Afgelopen vrijdag speelde team 1 in de vaste opstelling met Marcel Wijgerse, Antoinette Lacet en Nelson Cheung tegen het 6e team van Never Despair uit Den Bosch. De Bossche spelers gaven hier en daar nog wel wat tegenstand, maar wisten geen vuist te maken tegen het eerste team uit Rossum. Antoinette en Nelson wonnen al hun enkelpartijen. Alleen Marcel gaf één partij af. Doordat ook de dubbelpartij in 3 sets op naam van het Rossumse team werd geschreven, werd de eindstand 9-1 voor Rossum.

Team 3 speelde tegen het 6e team van Taverbo/Sabo uit Boxtel. Ton Gil, Henry Cheung en Ruud van Osch hadden een kluif aan het team uit Boxtel. Veel partijen werden pas beslist na de 4e of zelfs een 5e set. Ton Gil speelt het hele seizoen al erg constant en won alle 3 zijn enkelpartijen. Ruud had een goede avond en voegde hier 2 winstpartijen aan toe. Henry wist helaas geen punten uit het enkelspel op het Rossumse scorebord bij de te schrijven. Samen met Ruud wist Henry wel in 5 sets de dubbelpartij te winnen waardoor uiteindelijk 6-4 winst de uitslag was voor het Rossumse team.

Alle uitslagen op een rij:
Rotac ’82 1 – Never Despair 6: 9-1
OTTC 3 – Rotac ’82 2: 6-4
Rotac ’82 3 – Taverbo/Sabo 6 2: 6-4
HTTC Heerewaarden 1 – Rotac ’82 4: 9-1

Geef een reactie