Over de helft

Afgelopen vrijdag kwamen teams 2 en 4 aan slag in ons Dorpshuis De Parel.

De wedstrijden van team 2 tegen het 5e team van TTCV van Herwaarden waren waardig voor het centercourt. Gertjan Vervoort, Robin van Wijnen en Anita Leemans waren gewaagd aan hun tegenstanders. De punten werden vervolgens eerlijk tussen de twee teams verdeeld.
Omdat de club uit Veghel de directe tegenstander is in de poule van het Rossumse team, werd er waarschijnlijk nog fanatieker gestreden.
Robin speelde goed, aan het begin van de avond won hij eenvoudig in 3 sets zijn partijen. Later op de avond werd het zwaarder maar hij sloot de avond wel met 3x winst af.
Anita bleek ook in goede vorm, zij won 2 van haar 3 enkelpartijen. Helaas wist Gertjan geen punt toe te voegen voor het Rossumse team. Einduitslag 5-5.

Team 4 kwam deze avond uit tegen het 9e team van JCV uit Vught. Wim Dubach, Gerdy van Oss en Bert van den Bighelaar wisten de retourwedstrijd tegen het team uit Vught helaas niet winnend af te sluiten.
Gerdy was ‘woman of the match’ en won al haar enkelpartijen. Bert voegde er hier nog 1 aan toe. Helaas wist Wim geen punten te noteren voor het thuisteam waardoor de einduitslag bleef steken op 4-6.

Alle uitslagen op een rij:
PJS 1 – Rotac ’82 1: 3-7
Rotac ’82 2 TTCV Van Herwaarden: 5-5
Rotac ’82 4 JCV 9: 4-6
Smash ’73 3 – Rotac ’82 5: 3-7

Geef een reactie