Afsluiting seizoen voorjaar 2018

Verslag afsluiting seizoen Rotac ‘82

Afgelopen weken was het tijd voor de traditionele afsluiting van het seizoen van tafeltennisvereniging Rotac ’82 uit Rossum.
Eerst was het tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen. Omdat volgend seizoen Jan Diellissen niet meer zal deelnemen aan de competitie en afscheid neemt van onze club, namen we deze avond de gelegenheid om hem te bedanken voor zijn bijdragen aan de tafeltennissport. Jan is ruim 51 jaar een actief en betrokken tafeltennisser geweest, waarvan de laatste jaren bij Never Down uit Zaltbommel en tenslotte onze club. Jan hangt zijn batje aan de wilgen maar is niet van plan om stil te blijven zitten, hij gaat zich toeleggen op andere uitdagingen.

Voor de clubkampioenschappen werd gestreden in een acht-kamp. Na een avond met veel leuke en verrassende wedstrijden wist Henry Cheung verdiend eerste te worden, hij had maar één partij verloren. Anita Leemans werd 2e en de 3e plaats werd ingenomen door Gertjan Vervoort.

Bij de jeugd bestond de afsluiting uit een invitatie dubbeltoernooi. Hierbij mochten alle jeugdleden een familielid of vriend meenemen om in het dubbeltoernooi te strijden voor de winst.
Charlotte en haar vader wonnen knap de 1e prijs, Wesley en zijn vader werden 2e, Nick met zus Kaylee werden 3e en op de 4e plaats kwamen Thijs en Kjeld.

Namens Rotac ’82 wensen wij iedereen een heerlijke zomer! Tot volgend seizoen!

Geef een reactie