Mooie cijfers

Afgelopen vrijdag speelden teams 2 en 3 thuis in ons Dorpshuis de Parel. Beide teams mochten met winst een mooi aantal punten bijschrijven op het scorebord in de voorlaatste ronde van de voorjaarscompetitie 2018.

Team 2 kwam uit tegen het 7e team van de Bossche club Never Despair. Robin van Wijnen, Gertjan Vervoort en Ruud van Osch wonnen eenvoudig van de Bosschenaren. Robin bleef de hele avond ongeslagen. Gertjan wist 2 van zijn enkelpartijen te winnen en Ruud 1. Het laatste punt kwam van de dubbel waarmee de avond eindigde in 7-3 winst voor het Rossumse team.

Team 3 trad aan tegen team 7 van Taverbo/Sabo uit Boxtel. In het begin van de avond maakte Ton Gil en Anita Leemans er nog een spannende avond van, zij hadden een aantal keer de maximale 5 sets nodig om tot de winst te komen. De latere partijen werden eenvoudig beslist in 3 of 4 sets. Ton en Anita bleven ongeslagen, zij bleken in topvorm. Helaas wist Gerard van Rossum, herstellende van blessureleed, geen punten toe te voegen aan het scorebord. Ook voor team 3 winst met 7-3.

Alle uitslagen van 13 april op een rijtje:
Rotac ’82 2 – Never Despair 7: 7-3
Rotac ’82 3 – Taverbo/Sabo 7: 7-3;
HTTC Heerewaarden 2 – Rotac ’82 5: 5-5.

Geef een reactie