De laatste ronde!

Afgelopen vrijdag was het een drukke bezetting in Dorpshuis de Parel, teams 2, 3 en 4 kwamen thuis aan slag voor de (zo goed als) laatste ronde van de voorjaarscompetitie 2018.

Team 2 speelde op het centercourt tegen het 4e team van Kruiskamp 81. Gertjan Vervoort, Robin van Wijnen en Ruud van Osch wisten eenvoudig te winnen met 7-3 van het Bossche team. Ieder van de heren won 2 enkelpartijen en de dubbelpartij werd in 3 snelle sets gewonnen door Gertjan en Robin. Team 2 sluit het seizoen af als nummer 5 in de poule, waardoor zij hun vorig jaar behaalde promotie naar de 4e klasse nu zullen moeten bevechten in een degradatiewedstrijd.

Team 3 trad aan tegen het eerste team van Asio. De punten werden deze avond eerlijk verdeeld tussen de spelers uit Rossum en Haaften. Anita Leemans, Ton Gil en Jan Dielissen wisten gezamenlijk 4 punten te scoren uit de enkelpartijen. Het 5e punt werd behaald met de dubbelpartij.
Team 3 kan de benen echter nog niet strekken, zij spelen maandag 23 april de laatste wedstrijd van het seizoen tegen hekkensluiter HTTC Heerewaarden 1. Team 3 staat nu op een keurige 4e plaats in de poule. Mocht er maandag nog met ruime cijfers worden gewonnen kan dit nog een 2e plaats in de poule opleveren.

Tenslotte team 4, zij speelden afgelopen vrijdag tegen Never Despair 10 uit Den Bosch. Wim Dubach, Gerdy van Oss en Jelmer aan den Toorn wisten in het slot van de competitie nog even wat nodige puntjes uit de batjes te persen. Het Bossche team bleek niet gewend aan de snelle tafels van Rotac, waardoor het thuisvoordeel volledig kon worden benut. Gerdy bleef de avond ongeslagen, Wim en Jelmer wonnen ieder 2 van hun enkelpartijen. De dubbelpartij werd door Jelmer en Gerdy ook in Rossumse handen gehouden. Met een uitslag van 8-2 is team 4 aan Never Despair voorbij gegaan en geëindigd op 3e plaats in de poule.

Alle uitslagen op een rij:
Rotac ’82 2 – Kruiskamp 81 4: 7-3;
Rotac ’82 3 – Asio 1: 5-5;
Rotac ’82 4 – Never Despair 10: 8-2;
Smash ’73 4 – Rotac ’82 5: 4-6.

 

Geef een reactie