Ruime winst voor Rotac ’82 1

Afgelopen vrijdag mocht het eerste team aantreden tegen het vierde team van Taverbo/Sabo uit Boxtel. Marcel Wijgerse, Nelson Cheung en Antoinette Lacet hebben met grote cijfers kunnen winnen. Antoinette was “woman of the match” en wist al haar enkelpartijen te winnen, Marcel en Nelson voegde daar ieder nog 2 enkel partijen aan toe.
Ook de dubbel bleef in Rossumse handen. Eindstand 8-2.
De winstpuntjes waren nodig voor het 1e team willen zij nog aansluiting kunnen vinden in de poule.

Ook het 5e team speelde thuis afgelopen vrijdag. Helaas wisten zij tegen de tegenstanders van HTTC Heerewaarden geen vuist te maken. Slechts 2 partijen werden als winst op het bord geschreven door Dado Bala voor het Rossumse team. Ricardo van Luin en Arnold Grandia wisten daar niets meer aan toe te voegen. Hiermee kwam de score uit op 2-8 verlies.

Alle uitslagen van 9 maart 2018:
Rotac ’82 1 – Taverbo/Sabo 4: 8-2
Never Despair 7 – Rotac ’82 2: 4-6
Taverbo-Sabo 7 – Rotac ’82 3: 8-2
Rotac ’82 5 – HTTC H’waarden 2: 2-8.

Geef een reactie