Gelijke standen, verschillende uitslag.

In Dorpshuis de Parel waren het afgelopen week weer team 1 en team 5 die samen thuis speelden. Team 1 had deze avond het eerste team van TTVE uit Elshout over de vloer. Dat de tegenstanders aan moesten treden met een invaller, namen Marcel Wijgerse, Eppo Prince en Antoinette Lacet als een kans om wat extra winstpunten bijeen te sprokkelen. Tot nu toe valt de herintreding in de 2e klasse zwaar voor de Rossumers. Marcel bewees zijn kracht en zorgde in het begin van de avond al voor 2 punten op het bord door winst van zijn enkelpartijen, Antoinette scoorde daar een punt bij. Helaas wist Eppo geen punten toe te voegen aan het geheel waardoor de avond werd afgesloten met 3-7 verlies voor de Rossumse ploeg.

Ook team 5 speelde de zelfde stand, maar de uitslag bij hen was winst. De tegenstanders van de avond was het 4e team van Smash ’73 uit Uden. Kopman Dado Bala bleef ongeslagen, hij won alle 3 zijn enkelpartijen en gaf maar 1 setje af aan de tegenstanders. Gera van Veen won 2 van haar 3 enkelpartijen en won eenvoudig in 3 sets de dubbelpartij samen met Dado. Het laatste punt op het bord werd bijgeschreven door Ricardo van Luin.
Op de helft van de competitie staat het 5e team op een mooie 3e plaats, de nummer 2 in de poule ligt helaas nog een straatlengte voor. Om naar het podium te kunnen kijken zal het team nog stevig aan de bak moeten.

Overige uitslagen:
Rotac ’82 1 – TTVE 1: 3-7
Kruiskamp 81 4 – Rotac ’82 2: 7-3
ASIO 1 – Rotac ’82 3: 7-3
Never Despair 10 – Rotac ’82 4: 5-5
Rotac ’82 5 – Smash 73 4: 7-3

Geef een reactie