3x winst in Rossum

Afgelopen vrijdag speelden teams 2, 3 en 4 thuis in Dorpshuis de Parel. Team 2, met Gertjan Vervoort, Robin van Wijnen en invaller Anita Leemans wist met grote cijfers te winnen van team 2 van Attaque uit Sint Oedenrode. Eenvoudig was het echter niet, maar liefst 5 partijen werden in vijf sets beslist en bij nog eens 4 partijen waren er vier sets nodig om de winnaar aan te wijzen.
Gertjan en Robin wonnen ieder 2 enkelpartijen en samen de dubbelpartij, Anita bewees zich als waardevolle invaller en won twee van de drie enkelpartijen.

Anita speelde deze avond ook voor haar eigen team 3 en had daardoor een dubbel programma. Samen met Jan Dielissen en Ton Gil werd de streekderby tegen HTTC Heerewaarden 1 met 6-4 door het Rossumse team gewonnen.

Tenslotte was team 4 aan slag in het thuishonk van de Rossumse club. De herenopstelling Wim Dubach, Bert van den Bighelaar en Jelmer aan den Toorn won met overmacht van hun tegenstander Return Oss 5. Door het stabiele spel van de heren en de opkomende vorm het begin van dit seizoen won team 4 met 9-1.

De overige uitslagen:
TTCV van Herwaarden 4 – Rotac ’82 1: 7-3
Rotac ’82 2 – Attaque 2: 7-3
Rotac ’82 3 – HTTC Heerewaarden 1: 6-4
Rotac ’82 4 – Return Oss 5: 9-1
Kruiskamp 81 7 – Rotac ’82 5: 5-5.

Geef een reactie