Eerste ronde voorjaarscompetitie 2018

Hierbij de uitslagen van speelronde 1.
Rotac ’82 1 – Never Despair 3: 2-8
Hooghei 2 – Rotac ’82 3: 7-3
Rotac ’82 4 – OTTC 5: 6-4

Na het geweldige kampioenschap van afgelopen najaar, mag team 1 dit seizoen uitkomen in de 2e klasse NTTB. Marcel Wijgerse, Eppo Prince en Antoinette Lacet begonnen deze week tegen het sterke 3e team van Never Despair uit ’s-Hertogenbosch. Hoewel de Rossumse spelers geducht tegenstand wisten te geven, wist het Bossche team met grote cijfers te winnen; eindstand 2-8.
Het dubbel van Marcel en Antoinette was één van de vele partijen waarvoor 5 sets nodig waren om de winnaar aan te wijzen. In het slot van de dubbelpartij wisten Marcel en Antoinette op tijd de pot naar hun hand te zetten en de punten in eigen zak te steken.
Antoinette nam het winnende gevoel mee in haar volgende enkelpartij, die ze ook in 5 sets wisten te winnen. Helaas bleven de punten van de overige partijen in Bossche handen.

Naast team 1 speelde team 4 ook thuis in Rossum. Team 4 wist vorig jaar net geen kampioen te worden in de 6e klasse en ook de promotiewedstrijd die daarop volgde bleek de tegenstander nog net een maatje te groot.
Dit seizoen staat voor team 4 een pittige poule te wachten in de 6e klasse. De competitie begon tegen team 5 van OTTC uit Oss. Ook bij team 4 waren er veel 4 en 5 setters nodig om een beslissing te maken. Bert van den Bighelaar bleek “man of the match”, hij speelde ondanks de winterstop erg constant en wist zijn tegenstanders alle punten afhandig te maken.
Jelmer aan den Toorn en Gerdy van Oss slaagden niet in het binnenhalen van de dubbelpartij. Jelmer voegde nog wel 2 hele sterke enkelpunten aan het scorebord toe. De vorm van Gerdy was helaas nog niet optimaal, zij schreef 1 punt erbij op het bord. Eindstand: winst met 6-4.

De wedstrijd van team 5 die gepland stond is uitgesteld.

Programma speelronde 2, 2 februari 2018:
Return Oss 3 – Rotac ’82 1
Rotac ’82 2 – Een en Twintig 3
Rotac ’82 3 – Never Despair 9
Always Fair 2 – Rotac ’82 4
Taverbo/Sabo 8 – Rotac ’82 5.

Geef een reactie