Ronde 8 – najaarscompetitie 2017

Taverbo/Sabo 7 – Rotac ’82 2: 3-7
Rotac 82 3 – OTTC 5: 6-4
Never Despair 12 – Rotac ’82 4: 5-5
Rotac 82 5 – Return Oss 5: 2-8

Winst en verlies

Afgelopen woensdag werden de thuiswedstrijden van Rotac gespeeld. Team 3 ontving het 5e team van OTTC uit Oss. Ton Gil speelde, zoals het hele seizoen, erg sterk. Geen van de tegenstanders wist een set van Ton af te nemen. Jan Dielissen schreef er twee punten bij en met het punt van Wim Dubach kwam de stand op 6-4 winst voor het team uit Rossum.
Team 2 staat nu met 7 gespeelde wedstrijden met 42 punten bovenaan in de poule. De winst is nog niet in de pocket, want met 6 wedstrijden en 39 punten staat Attaque 3 gevaarlijk dichtbij.

Ook op woensdag kwam team 5 in actie in Rossum, zij moesten helaas aan team 5 van Return Oss hun meerdere erkennen. Ondanks 4 hele spannende vijfsetters, duurde het lang voordat de punten voor Rossum op het bord kwamen. Dado Bala won 2 van zijn enkelpartijen, Ricardo van Luin en Arnold Grandia wisten daar ondanks de spannende lange partijen niets meer aan toe te voegen. Einduitslag 2-8.

Geef een reactie