De laatste ronde

Het programma voor de laatste speelronde van najaar 2017:

Best 1 – Rotac ’82 1
Always Fair 3 – Rotac ’82 2
Rotac ’82 3 – HTTC Heerewaarden 1
Rotac ’82 4 – JCV 9
OTTC 8 – Rotac ’82 5.

Teams 3 en 4 spelen thuis 1 december aanstaande. Voor Rotac 3 is het een spannende avond, zij staan met 42 punten gedeeld eerste. Concurrent Attaque speelt tegen hekkensluiter OTTC, terwijl Rotac de hete adem van hun tegenstander van vrijdag in de nek voelt. Zij spelen tegen HTTC Heerewaarden 1. Alles is voor hen nog mogelijk!

Team 4 zag afgelopen vrijdag de kansen voor het kampioenschap verkeken. Zij staan 2e met 52 punten, hun tegenstander directe concurrent is JCV 9. Dat team staat met 45 punten 3e en kan ook nog voor verrassingen zorgen.

In Ammerzoden speelt team 2, ook zij hebben een spannende avond. Ze staan met 53 punten nu op de eerste plaats, maar worden op de voet gevolgd door OTTC met 51 punten. Laten we hopen dat ook zij, net als team 1, de avond als kampioen kunnen afsluiten!

Team 5 speelt in Oss waarbij ze hun 4e plaats kunnen verzekeren.

Geef een reactie