De competitie is gestart!

Hierbij de uitslagen van afgelopen week:

vrijdag 15 september 2017

Rally 2 – Rotac ’82 1: 4-6

Rotac ’82 2 – Best 2: 5-5

Hooghei 3 – Rotac ’82 3: 4-6

Taverbo/Sabo 8 – Rotac ’82 4: 5-5

Rotac ’82 5 – HTTC Heerewaarden 2: 2-8.

 

De competitie is weer begonnen. Thuis waren team 2 en team 5 van onze club aan slag.

Thuis speelde team 3, uitkomend in de 5e klasse. Gert-Jan Vervoort en Henry Cheung wisten stabiel 2 enkelpartijen te winnen, ook de dubbel werd op het scorebord van Rossum bijgeschreven. Helaas wist Robin van Wijnen geen punten toe te voegen aan het totaal, zodat team 2 keurig met 5-5 gelijkspel de avond afsloot.

 

Ook team 5, in de 7e klasse, maakte de start van het seizoen in eigen huis. Helaas bleek het tweede team van Heerewaarden een sterke opstelling te hebben, alleen Dado Bala en Ricardo van Luin schreven ieder een enkelspel op het bord. Daihlily Dubach wist helaas geen partij naar haar hand te zetten. Einduitslag: 5-5.

Geef een reactie