Sinterklaasspel 29-11-2012 jeugd en senioren

Op 29 november werd er voor het eerst een sinterklaasspel georganiseerd door Rotac’82. Bij de jeugd was de opkomst geweldig en hier werd een soort ganzenbord gespeeld met vragen die met tafeltennis te maken hadden. Aan het einde kregen ze allemaal wat te drinken en een kado van de Sint met een spel een chocolade letter en wat lichtjes. Het was mooi en goed georganiseerd en de dobbelsteen was voor velen toch een lust om tegen aan te schoppen.

Bij de senioren was de opkomst niet zo hoog maar dit deed de pret niet drukken. De kadootjes gingen van links naar rechts over de tafel,maar uiteindelijk had iedereen op het eind van het  spel wel iets wat hem of haar aanstond. Dit spel zal zeker volgend jaar weer gedaan worden ,en dan misschien met meer leden.

Geef een reactie