Clubkampioenschap junioren en senioren 15-06-2012

Op vrijdag 15 juni 2012 werden de clubkampioenschappen van Rotac’82 gehouden.

De junioren waren het eerst, ze waren bijna allemaal aanwezig en begonnen met wat eten en drinken wat ze kregen van Rotac’82 voor dat de wedstrijden werden aangevangen. Er werdt gespeeld in twee poule’s recreanten en competitie spelers hierdoor kreeg men spannende wedstrijden in alle twee de klassen.

Na afloop was er voor iedereen wel een prijs in de vorm van een oorkonde en de nummes een tot en met drie kregen ook nog een beker.

Bij de senioren daar in tegen was de opkomst zwak, niemand van het eerste team aanwezig , twee van team 2 (Maurice was geblesseerd en Anita zwanger) een van team 3 van team 4 twee man en team 5 een man en drie andere leden die niet bij ons competitie spelen.Totaal dus slechts 9 deelneemers van de 20 competitie spelers.

Ondanks dit waren er wel verschillende mooie wedstrijden en ook aan elkaar gewaagd. Op het einde van de avond was er een onverslagen winnaar dat was Ronny Struyk, nummer twee was Gertjan Vervoort en derde was Ton Gil. Wij als bestuur hopen dat de volgende clubkampioenschappen wel met meer leden gespeeld wordt want dit is niet leuk voor de organisatie!

Ook werden onze nieuwe beheerders Tania en Hans van Dorpshuis De Parel even in het zonnetje gezet en kregen zij een kleine attentie voor de fijne samenwerking.

Geef een reactie