Rabo Rossums Open 06-06-2010 senioren

 Op zondag 6 juni was het de beurt aan de senioren.

Ook deze dag werd geopende met het  openingswoord van de voorzitter en met de uitleg van de toernooileiding.

Jammer genoeg waren hier wat minder deelnemers als bij de junioren, maar toch bijna 30 spelers starten deze dag met als doel het behalen van de 1e plaats.

Ook bij de senioren werd er gespeeld in 3 klasse. In klasse 1 en 2 werd er gestreden door de senioren die uitkomen in de 2e,3e,4e en 5e klasse NTTB, in Klasse 3 speelde de senioren die uitkomen in de 6e en 7e klasse NTTB en de recreanten.

Bij de senioren werd het zelfde systeem gespeeld als bij de junioren en op deze broeierige dag werden de wedstrijden op het scherpst van de snede gespeeld.

Ook hier werd na de pouleronden de halve finale en de finale gespeeld en in de 3e klasse was er na een 9 kamp een winnaars en een verliezerspoule.

Na een lange dag en vele wedstrijden was de uitslag bekend en bij klasse 1 was er een verrassende uitkomst, Ronny Struyk de winnaar van de junioren wilde graag bij de senioren zijn talenten laten zien. Ronnie behaalde begin mei zijn B-licentie en door deze prestatie mag hij bij de jeugd landelijk gaan spelen.

De uitslag van het Rabo Rossum Open 2010 voor de senioren was als volgt:

Klasse 1        1e plaats: Ronny Struyk      Rotac’82

2e plaats: Ton v.d. Akker     Rotac’82

Klasse 2        1e plaats: Rob Broekhoven    Never Despair (Den Bosch)

2e plaats: Mark v. Vugt          Never Despair

Klasse 3

Winnaarsronde       1e plaats: Kim de Groot                  Taverbo/Sabo (Boxtel)

2e plaats: Lambert van Doorn        Return Oss

Klasse 3

Verliezersronde       1e plaats: Jochem Vervoort           Rotac’82

Ook voor de senioren was er de HIS verenigingsbeker, deze werd gewonnen door de spelers van Never Despair, die we ook volgend jaar graag weer terug zien om deze te verdedigen.

Ondanks het warme weer was ook deze editie van het Rabo Rossums Open zeer geslaagd en we hopen dat u volgend jaar ook deelneemt aan ons gezellig toernooi! Tot dan.

Geef een reactie