Rabo Rossums Open 25/26-10-2009 Jeugd en Senioren.

Op zaterdag 25 oktober speelde de jeugd hun toernooi er werdt in drie klassen gespeeld er was volop strijd in alle klassen en de finales waren dan ook aan elkaar gewaagd.Winnaar in de eerste klasse junioren werdt Ronny Struyk van Rotac’82.De verenigingsbeker was voor Hooghei uit Vlijmen.Verdere  uitslagen staan bij de foto.

Zondag 26 oktober was het de beurt van de senioren en daar hadden we zelfs twee deelnemers van de Salamanders uit Wateringen waarvan er een 1e klas speelde.Ook hier was de strijd volop aanwezig wat ook weer voor mooie wedstrijden zorgde. Hier waren  ook drie klassen gemaakt zodat iedereen toch wel de meeste tegenstanders kreeg uit zijn eigen klassen. De uiteindelijke winnaar van de eerste klasse werdt Marcelien Pellegrom Rotac’82 die in vijf sets won van Hilair Bislip van de Salamanders. de verenigingsbeker ging hier naar Trumelo uit Dreumel. Al met al een geslaagd toernooi dat volgend jaar weer een vervolg krijgt.

Geef een reactie