Najaar 2007

De najaarscompetitie 2007 is deze week weer begonnen en hierbij een verslag van onze teams.

2ekl.Asio1-Rotac 1 7-3  Het begon goed met de eerste partij winst van Marcel daarna werd er 2x verloren en het dubbel werd weer gewonnen dus 2-2 na vier partijen. Het leek het er op dat het gelijk op zou gaan ,maar daarna sloeg Asio genadeloos toe met 5 winst partijen op rij alleen Antoinette wist de laatste partij nog naar haar toe te trekken,Ton won deze keer niets.

5ekl.Moest Rotac 2 naar Ottc 7 in Oss waar het 5-5 werd. Gert-Jan won 2x Kevin en Ries ieder 1x het dubbel Gert-Jan/Ries was voor ons het wedstrijdverloop was aan elkaar gewaagd met diversen 4 en 5 setters ,maar good old Nico v Erp was deze avond niet te verslaan.

6ekl.Rotac 3-De Zwaantjes 4  5-5 nog bekent van vorig seizoen gingen we aan de gang Wim begon met de eerste wedstrijd die hij verloor en kwam er verder deze avond niet meer aan te pas voor een winst partij. Ruud daar in tegen wist alle wedstrijden te winnen en samen met Wim ook het dubbel,Bert stond een goede pot te tafeltennissen en kwam tot 1x winst.

7ekl. Rotac 4 – Ottc 10 8-2 Een team geheel in andere samenstelling dan vorig seizoen en levert gelijk resultaat af in eerste wedstrijd.Gerdy en Jelmer wonnen ieder 3x Robin won 2x ,het dubbel Gerdy/Jelmer werd verloren.De wedstrijden waren aan elkaar gewaagd met veel 4 en 5 setters die op het dubbel na allemaal naar ons team gingen.

7ekl Ottc 9 – Rotac 5 9-1.Ook een team waar erg veel is verandert in samenstelling dus er kan nog van alles gebeuren wat de wedstrijden betreft alleen Hans Beenen wist 1x te winnen Erwin en Arnold zat het deze avond niet mee en verloren alles.

Geef een reactie