Team 3 en 4 winnen ruim in eigen huis

Afgelopen vrijdag was het de beurt aan teams 3 en 4 om sportieve prestaties in eigen huis te leveren.

Team 3 trad aan tegen het 7e team van Tios ’51 uit Tilburg. De damesformatie uit Tilburg kreeg echter geen grip op de spelers uit Rossum. Ruud van Osch won al zijn enkelpartijen, hij had maar 1x een maximale vijfsetter nodig om tot winst te komen, de andere partijen won hij stabiel in 3 sets. Gertjan Vervoort won 2 van zijn enkelpartijen, de topscoorder van het team moest één puntje afgeven. Gerdy van Oss trad aan als invaller deze avond en voegde ook 2 punten toe voor het 3e team. Eindstand 8-2 winst.

Team 4 speelde de streekderby tegen het 3e team van Always Fair. De vrienden van Ammerzoden kwamen voor een gezellige avond tafeltennis, maar lieten veel van de punten achter in Rossum. Dado Bala, Gerard van Rossum en Wim Dubach lieten zich niet afleiden door de gezelligheid en speelden zakelijk. Nieuwkomer voor de 6e klasse Dado liet zien dat hij een winnersmentaliteit heeft, ondanks dat 2 van zijn enkelpartijen beslist moesten worden in 5 sets, won hij al zijn enkelpartijen. Ook Wim Dubach had een goede avond, hoewel hij dit seizoen nog niet goed uit de verf was gekomen, won hij al zijn enkelpartijen. Gerard van Rossum voegde hier 2 punten aan toe. Het punt voor de dubbelpartij ging naar het Ammerzodense team. Eindstand eveneens 8-2.

Klinkende cijfers voor de 2 thuisteams!

Geef een reactie