De competitie is goed begonnen!

In eigen huis traden afgelopen vrijdag 3 teams aan. Het eerste team met Marcel Wijgerse, Antoinette Lacet en Nelson Cheung begon de eerste ronde met klinkende cijfers tegen PJS 1 uit Vught.
Antoinette wist al haar enkel partijen in 3 of 4 sets op haar naar te schrijven, Nelson en Marcel voegden daar ieder twee punten aan toe. Doordat ook de dubbelpartij in Rossumse handen bleef werd de avond afgesloten met 8-2 winst.

Team 3 speelde een streekderby tegen onze vrienden van Always Fair 2 uit Ammerzoden. Een week na het vriendschappelijke Bommelerwaardtoernooi troffen Ton Gil, Ruud van Osch en Gerard van Rossum weer de spelers van Always Fair.
Ton bleef ongeslagen, hij speelde erg sterk en had alleen tegen Cees Kindt de maximale 5 sets nodig om tot winst te kunnen komen. Ruud en Gerard voegde ieder nog een punt aan het scorebord toe waardoor de uitslag 5-5 werd.

Tenslotte mochten de spelers van team 5 aantreden in Dorpshuis de Parel. Ook voor Dado Bala, Ricardo van Luin en Arnold Grandia is de competitie begonnen met een vliegende start. De tegenstanders van Smash ’73 3 uit Uden wisten maar 1 puntje van het Rossumse totaal af te snoepen. De avond werd afgesloten met 9-1 winst.

Alle uitslagen op een rij:
Rotac ’82 1 – PJS 1: 8-2
TTCV van Herwaarden 5 – Rotac ’82 2: 7-3
Rotac ’82 3 – Always Fair 2: 5-5
JCV 9 – Rotac ’82 4: 4-6
Rotac ’82 5 – Smash ’73 3: 9-1.

Geef een reactie