Winst voor team 5

Afgelopen week stonden er slechts 3 wedstrijden op het programma voor Rotac. Alleen team 5 speelde thuis in Dorpshuis de Parel.
Op het centercourt traden Dado Bala, Ricardo van Luin en Gera van Veen aan voor een partij tegen Always Fair 3 uit Ammerzoden.

In de eerste vier partijen van de avond moest het Rossumse team nog een paar keer hun meerdere erkennen aan de Ammerzodense spelers, later op de avond keerde het tij en staken de Rossumse spelers alle punten in eigen zak.
Gera blijkt een goede aanwinst voor het 5e team. In haar eerste seizoen in dit team weet ze het merendeel van haar wedstrijden te winnen. Afgelopen vrijdag speelde ze een solide avond, al haar enkelpartijen werden omgezet in winst. Slechts 2 setjes gaf ze toe aan haar tegenstander. Dado voegde 2 punten aan het bord toe, na zijn opwarmronde in de eerste partij en de dubbel bleef hij de rest van de avond ongeslagen. Het laatste punt voor de Rossumers kwam van Ricardo, resultaat 6-4 winst.

Na 3 speelronden brengt deze uitslag team 5 op een mooie 3e plaats in de poule. Het seizoen is nog jong en de standen liggen vooralsnog dicht bij elkaar.

Alle uitslagen op een rijtje:
TTVE 1 – Rotac ’82 1: 6-4
TTCV van Herwaarden 6 – Rotac ’82 2: 10-0
Rotac ’82 5 – Always Fair 3: 6-4.

Geef een reactie