Vol huis, geen winst.

Afgelopen vrijdag speelden de teams 1, 4 en 5 thuis in dorpshuis de Parel. Ondanks dat het een gezellige en drukke avond was in het dorpshuis, wisten geen van de teams de overwinning te pakken.

In de 2e klasse speelden Marcel Wijgerse, Nelson Cheung en Antoinette Lacet tegen het 3e team van Return Oss. Het team draagt vooralsnog de rode lantaarn in hun poule en ook de uitslag van vanavond bracht daar geen verandering in. De stand van de avond blijkt echter geen goede afspiegeling te zijn van het verloop van de wedstrijden. Slechts 2 partijen werden in de minimale aantal van 3 sets beslist, voor de helft van de partijen waren er juist de maximale 5 sets nodig om tot een winnaar te komen. De punten zijn zwaar bevochten en de tegenstander heeft geen punt cadeau gehad. Uiteindelijk wisten Antoinette en Nelson ieder een puntje voor het Rossumse kamp te behalen, uitslag 2-8.

Team 4 speelde de streekderby tegen kampioenskandidaat Always Fair 2. Wim Dubach, Bert van den Bighelaar en Jelmer aan den Toorn wisten helaas geen vuist te maken tegen de goede bekenden uit Ammerzoden. Jelmer en Bert wisten het team te behoeden van gezichtsverlies, en speelden ieder één puntje op het bord, uitslag 2-8.
Team 4 speelt dit seizoen in een poule met een team minder, dat wil zeggen dat over 2 wedstrijden het seizoen er voor deze spelers al weer op zit. Op dit moment staat team 4 in de gevarenzone, dat wil zeggen op de één na laatste plaats in de poule. Ze moeten dus aan de bak om zonder problemen in de 6e klasse te kunnen blijven.

Tenslotte op deze gezellige vrijdagavond speelde team 5 thuis. De doorgewinterde spelers van team 5; Gera van Veen, Dado Bala en Arnold Grandia namen het op tegen team 8 van Taverbo/Sabo uit Boxtel. Het duurde tot het einde van de avond tot de punten in het Rossumse kamp vielen. Gera en Dado wonnen ieder een enkelpartij. De overige punten vertrokken naar Boxtel. Uitslag, ook voor team 5, 2-8.
In de poule van team 5 kan nog alles gebeuren. Tussen de nummer 1 en de nummer 5 in de poule zitten slechts 17 punten. Met nog 3 wedstrijden te gaan kan de huidige gedeelde 4e plaats zo nog veranderen.

Geef een reactie