Uitslagen week 2 van de competitie

Hierbij de uitslagen van afgelopen week:
Return Oss 3 – Rotac ’82 1: 9-1
Rotac ’82 2 – Een en Twintig 3: 5-5
Rotac ’82 3 – Never Despair 9: 9-1
Always Fair 2 – Rotac ’82 4: 9-1
Taverbo/Sabo 8 – Rotac ’82 5: 7-3

Deze week stonden de teams 2 en 3 ingedeeld om thuis te spelen. Na het kampioenschap van afgelopen seizoen mag team 2 dit seizoen uitkomen in de 4e klasse van de NTTB competitie. In hun eerste wedstrijd stoffen zij thuis team 2 van de club Een en Twintig uit Beek en Donk. De teams waren erg aan elkaar gewaagd, de punten werden eerlijk verdeeld. Gertjan Vervoort en Robin van Wijnen wisten ieder 2 punten binnen te halen voor het Rossumse kamp. Gertjan sloot de avond af met een spannende pot, in 5 sets wist hij een achterstand van 2 sets nog om te draaien in winst. Ruud van Osch zorgde voor het 5e punt van de avond.

Team 3 wist vorig seizoen net niet te winnen in hun poule, na verlies in de promotiewedstrijd mogen zij weer aan de slag in de 5e klasse van de NTTB competitie. Na een lang herstel van blessure mag team 3 Anita Leemans weer opstellen. Zij wist samen met de doorgewinterde Ton Gil en Gerard van Rossum de tegenstanders van Never Despair 9 uit Den Bosch eenvoudig de punten binnen te halen. Anita had voor al haar partijen slechts 3 sets nodig om de Bosche mannen weer terug naar de kantine te sturen. Alleen Gerard van Rossum gaf een puntje af. Met een keurige 9-1 winst kruipt team 3 in het begin van dit seizoen weer naar de top van hun poule.

Na de carnaval het programma van speelronde 3,
21 februari 2018:
TTCV Van Herwaarden – Rotac ’82 1
23 februari 2018
Rotac ’82 2 – Attaque 2
Rotac ’82 3 – HTTC Heerewaarden 1
Rotac ’82 4 – Return Oss 5
Kruiskamp 81 7 – Rotac ’82 5.

Geef een reactie