Rotac 1 KAMPIOEN

Al voor de laatste ronde is gespeeld, is team 1 kampioen geworden! Antoinette Lacet, Marcel Wijgerse en Nelson Cheung gaven tegenstander Waalwijk 1 het, door alle punten in Rossumse handen te houden. Door deze onverwachte overwinning van 10-0, is het onmogelijk in de laatste speelronde om nog ingehaald te worden door het eerste team van Best.

Bij team 2 blijft het nog spannend. Aangezien zij nog een wedstrijd in moesten halen, kwamen zij zowel donderdag als vrijdag aan slag. Donderdag speelden Robin van Wijnen, Ruud van Osch en Gertjan Vervoort tegen het 3e team van Always Fair uit Ammerzoden en werden de punten gelijk verdeeld, het werd 5-5.
De vrijdag wedstrijd werd gespeeld tegen directe concurrent OTTC 4. Gertjan Vervoort bleef ongeslagen en haalde daarmee 3 punten binnen voor het team, Robin van Wijnen voegde daar 2 punten aan toe. Helaas wist Henry Cheung geen punten toe te voegen aan het scorebord, zodat het tot de laatste wedstrijd toe een spannende avond was.
Door deze uitslag staat het tweede team 2 punten voor op de concurrent OTTC 4. De laatste wedstrijd van het seizoen zal dus het kampioenschap beslissen!

Geef een reactie