Rotac 1 3ekl najaar 2012

1e Wedstrijd Hooghei 2e – Rotac 1e

De eerste wedstrijd was op zaterdagmiddag bij de Hooghei in Vlijmen.Ze hadden daar al gelijk een probleem want hun vaste team speler was er niet en er werdt met spoed een invaller geregeld.Marcelien beet de spits af en won vrij gemakkelijk van Alex.Ton moest gelijk tegen een Ton (van Hooghei natuurlijk) en dit was toch een leuk opwarmertje onze Ton won dit in 4 sets.

Toen moest Wim tegen invaller Berry die hij vrijdags had gezien in Rossum tegen het 5e van ons,nou dat ging echt niet van een leie dakje met veel moeite wist Wim te winnen in 4 sets.Het dubbel Marcelien/Ton ging heel gemakelijk 3-1 voor ons.Vervolgens ging Marcelien het schip in tegen de andere Ton dat was echt balen voor haar kon je ook wel zien.

Daarna werdt er door onze Ton alles nog gewonnen Wim won niets meer en Marcelien deed de laatste wedstrijd van haar wat ze moest doen WINNEN.De uitslag was 7-3 voor Rotac’82,na enkele snacks en wat drinken waren we weer op tijd thuis voor het avond eten haha.

Volgende week Return Oss thuis wat zal dat brengen?.

Verslag Wim Dubach.

Geef een reactie