1e Trainings clinic Anne Vlieg 03-09-2010

Het bestuur van Rotac’82 had kunnen regelen dat Anne Vlieg na de zomerstop een clinic kwam geven voor zowel de jeugd als de senioren, iedereen had daarvan een aankondiging gehad.

Echter bij de jeugd waren er maar 2 deelnemers (die kregen prive training) maar bij de senioren was er goed gereageerd op de oproep daar waren meer dan 12 deelnemers.Er werdt op deze avond vooral uitleg gegeven over de service, het geven en ontvangen van de service. Tevens werdt er ook geoefend met de service en ontvangst en wat je er daarna mee kon doen.

Na afloop werdt er nog wat gepraat over het tafeltennis materiaal (batje en rubbers) en lieten sommige spelers hun materiaal keuren of dit wel voor hen geschikt was. Hierna was de belangstelling zo groot dat we Anne Vlieg hadden verzocht of hij niet bij onze vereniging de senioren (op eigen kosten) training wilde geven, wat hij wel wilde en er zijn  ondertussen enkele trainingen geweest. Of dit al resultaat heeft opgebracht weet ieder zelf het beste.

We willen hierbij mededelen dat Anne Vlieg op vrijdag 11-01-2013 wederom een avond voor de senioren komt, wie mee wil trainen dient zich op te geven bij het bestuur. De kosten worden onder de deelnemers evenredig verdeeld.

 

 

Geef een reactie